Глобальний маркетплейс для електронної комерції!
Налаштування

Політика конфіденційності

  1. Загальні положення.
  2. Збір інформації та персональних даних користувачів.
  3. Використання особистої інформації і персональних даних.
  4. Безпека інформації.
  5. Порядок зміни/видалення інформації Користувачем.
  6. Використання логотипів, назв, товарних знаків на сайті.
  7. Посилання на зовнішні ресурси.
  8. Зміни політики конфіденційності.
  9. Запити та скарги користувачів відносно конфіденційності.
  10. Дотримання закону і співробітництво з державними органами.
  11. Заключні положення.

 

1. Загальні положення.

Адміністрація сайту з повагою ставиться до прав відвідувачів ресурсу НУіДЕ? і беззастережно визнає важливість конфіденційності особистої інформації кожного Користувача Сайту. З цієї причини ми розробили «Політику Конфіденційності», яка націлена на інформування з приводу як, де і з якою метою може використовуватися інформація про Користувачів Сайту та допомога у виборі усвідомленого рішення щодо надання особистої інформації. Політика конфіденційності є невід'ємною частиною Угоди та Правил розміщення інформації на Сайті (в т.ч. Каталозі підприємств, на Форумі, Блогах, в Подіях, Оголошеннях, Інтернет-Магазинах).

1.1. Перед використанням Сайту (Форуму, Блогів, Подій, Оголошень, Інтернет-Магазину, Каталогу підприємств) Користувач зобов'язується уважно вивчити цей документ і підтвердити свою згоду з вказаними тут пунктами. Для цього необхідно заповнити поля реєстрації і поставити галочку «Я погоджуюсь з Правилами...».

1.2. Щоб використовувати Сайт НУіДЕ? в будь-яких цілях (розміщувати будь-яку інформацію, створювати оголошення, інтернет-магазин, реєстрація компанії), Користувач повинен пройти реєстрацію на ресурсі «НУіДЕ?»

1.3. Використовуючи Сайт НУіДЕ? (розміщуючи будь-яку інформацію, створюючи оголошення, інтернет-магазин, реєструючи компанію) користувачі автоматично погоджуються з умовами цієї Політики Конфіденційності і дозволяють Адміністрації Сайту використовувати свою особисту інформацію, персональні дані. На сторінці «Мій Кабінет» Ви знайдете всі необхідні налаштування, інструменти для захисту даних і конфіденційності.

1.4. У разі незгоди з Політикою конфіденційності або якщо Користувач не досяг встановленого законом віку, що дозволяє укладати будь-які угоди, договора з «НУіДЕ?» і / або не є уповноваженою особою компанії, всі дії щодо ресурсу повинні бути остаточно припинено.

1.5. Особисті дані користувачів nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуигде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел обробляються ТОВ «НУіДЕ?», що володіє nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуігде .рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуігде.бел і зареєстрована а також діє відповідно до законодавства України, місцезнаходження: вул. Курчатова 1В, м Хмельницький, Україна, ІК: 39960875 (надалі іменується як компанія, платформа).

* Якщо Ви є резидентом іншої країни (не України), то погоджуєтесь діяти відповідно до законодавства своєї країни. Будь ласка, не порушуйте чинне законодавство своєї країни.

1.6. ТОВ «НУіДЕ?» є власником Бази персональних даних користувачів nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуигде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел.

1.7. База даних і сервери nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуигде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел знаходяться за адресою: Germany, 91710 Gunzenhausen, Industriestr. 25.

1.8. Дана Політика Конфіденційності не регулює і ТОВ «НУіДЕ?» не несе відповідальності за порядок зберігання і отримання, використання та обробку а також розкриття особистих даних користувачів, що зібрані за допомогою сайтів nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуігде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел (далі іменується як сайт, платформа, ресурс), мобільного додатка NYiGDE? і пов'язаних з ними інструментів/послуг, що дозволяють користувачам здійснювати реєстрацію на платформі, публікувати і переглядати вже опубліковану інформацію, використовувати інші сервіси «НУіДЕ?».

1.9. Діюча Політика Конфіденційності не регулює і ТОВ «НУіДЕ?» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням ТОВ «НУіДЕ?» і фізичними особами, які не є співробітниками ТОВ «НУіДЕ?», навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів/послуг цих осіб за допомогою Сайту НУіДЕ? або розсилки.

1.10. Компанією обробляються всі персональні дані користувачів виключно в рамках вимог законодавства України (Закон «Про захист персональних даних») і Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Політика Конфіденційності складена відповідно до положень зазначених документів.

1.11. Використовуючи Сайт, мобільний додаток, інші сервіси та інструменти «НУіДЕ?» Користувач надає особисте повну й незаперечну згоду на обробку персональних даних Платформі «НУіДЕ?»: Ім'я користувача, країну/регіон проживання, контактні телефони, електронну пошту та іншу контактну інформацію, також IP й інші комунікаційні дані, повідомлення, заяви, що передаються користувачу іншими користувачами.

1.12. Користувач дає згоду на передачу особистих даних третім особам, погоджується з передачею персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, а також надає «НУіДЕ?» право отримувати і обробляти, використовувати і зберігати на умовах діючої Політики Конфіденційності особисту інформацію.

1.13. Користувач зобов'язується розуміти, що при переході по деяким розміщеним на платформі або в мобільному додатку посиланням, він може бути перенаправлений до сайтів або додатків інших платформ за межі «НУіДЕ?», де інформація про Користувачів збирається поза прямого контролю Компанії.

1.14. Користувач погоджується, що в разі особистого недбалого ставлення з приводу захисту та безпеки його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати доступ до облікового запису, персональних й інших даних Користувача.

1.15. Компанія «НУіДЕ?» не несе відповідальності за будь-які збитки користувачів.

1.16. Якщо Користувач з тієї чи іншої причини хоче припинити співпрацю з платформою «НУіДЕ?» він має право видалити свій аккаунт. Разом з аккаунтом будуть знищені всі дані і дії Користувача за час існування аккаунта (відгуки, коментарі та інша інформація).

1.17. Якщо Користувач не згоден з діючими правилами Політики конфіденційності він має право видалити свій Обліковий запис разом з усією наданою Компанії «НУіДЕ?» інформацією.

 

2. Збір інформації та персональних даних користувачів.

2.1. «НУіДЕ?» здійснює збір особистої інформації: П.І.Б. уповноваженої особи організації, її назва і реквізити, контактні номери телефонів, електронна пошта, адреса, сімейний стан і іншу інформацію, яка може бути вказана на НУіДЕ?. Ми можемо відображати П.І.Б., назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії на сторінках НУіДЕ?, поштову адресу для відправки кореспонденції.

2.2. Наші служби можна використовувати різними способами: шукати і поширювати інформацію, спілкуватися з людьми, а також створювати нову інформацію. Коли Ви надаєте нам дані, наприклад реєструючи аккаунт НУіДЕ?, ми використовуємо їх для удосконалення своїх служб. Завдяки цим даним ми показуємо більш релевантні результати пошуку та рекламу, сприяємо Вашому спілкуванню і забезпечуємо можливість легко і швидко ділитися інформацією. У той же час ми хочемо, щоб Ви чітко розуміли, як використовуються дані і яким чином Ви можете захистити їх конфіденційність.

2.3. Кожен Користувач може переглядати сайти не повідомляючи свого імені або будь-якої особистої інформації і персональних даних. Всі відвідувачі сайту можуть залишатися анонімними, поки не приймуть рішення про реєстрацію на Сайті (в т.ч. на Форумі, Блогах, Подіях, Оголошеннях, Інтернет-Магазинах).

2.4. Для поліпшення роботи Сайту застосовується технологія "cookies", аби зробити відвідування Сайту зручним для користувачів.

"Cookies" - це невеликі записи, які веб-сервер робить в веб-браузерах користувачів. Це дозволяє браузерам зберігати інформацію, яку веб-сервери сайту можуть в подальшому запитувати.

2.5. На платформі НУіДЕ? "Cookies" використовуються:
- для ідентифікації користувачів (записи "Cookies" створюються, коли користувачі відкривають Сайт і знищуються, коли залишають його);

- для статистики відвідувань (кожен браузер Користувача отримує унікальний запис, що в подальшому використовується для відмінності звичайних відвідувачів сайту від зареєстрованих користувачів);

- для вимірювання веб-трафіку;

- для оцінки тривалості відвідувань і обліку переміщень користувачів.

2.6. Стандартні налаштування всіх популярних браузерів за замовчуванням дозволяють прийом cookies-файлів, проте при цьому кожен Користувач може налаштувати свій браузер таким чином, щоб він повідомляв про пересилання cookies-файлу, а також видалити будь-які cookies-файл, відправлений з усього Сайту.

2.7. Звертаємо увагу, що рекламодавці Сайту можуть поміщати або розпізнавати cookies-файли в браузерах користувачів, а також отримувати від Адміністрації Сайту інформацію про кількість переходів, переглядів сторінок, банерів та інші дані, пов'язані з рекламною діяльністю Сайту.

2.8. Особиста інформація і персональні дані користувачів можуть бути використані Адміністрацією Сайту для адміністративних цілей, наприклад, для внутрішніх розслідувань порушень Правил користування та Правил розміщення інформації.

2.9. Безпосередній доступ до особистої інформації та персональних даних користувачів мають тільки уповноважені співробітники НУіДЕ?, які займаються обслуговуванням Сайту (Форуму, Блогів, Подій, Оголошень, Каталогу підприємств). Вони зобов'язані зберігати персональні дані в суворій таємниці і запобігати доступу до них сторонніх і не уповноважених осіб.

2.10. Кожен зареєстрований Користувач Сайту НУіДЕ? має право переглядати, редагувати і видаляти особисту інформацію та персональні дані за допомогою Особистого кабінету.

Яку інформацію ми збираємо.

НУіДЕ? збирає інформацію, яка допомагає покращувати наші сервіси, починаючи з мовних налаштувань і закінчуючи більш складними функціями. Наприклад, ми можемо знаходити для Вас корисні оголошення, контакти друзів і знайомих в Інтернеті або цікаві відеоролики на YouTube.

Інформацію ми беремо з наступних джерел:

* Інформація від користувачів. Щоб використовувати багато наших служб, необхідно мати акаунт НУіДЕ?. При його створенні ми запитуємо у Вас персональні дані: ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону і зберігаємо їх у Вашому акаунті. Тих, хто бажає задіяти всі можливості спільного доступу, ми також просимо створити загальнодоступний профіль НУіДЕ?, в якому можна вказати своє ім'я та додати фотографію.

* Аналіз Ваших дій. Ми збираємо інформацію про те, як і які сервіси Ви використовуєте. Це відбувається при перегляді відео на YouTube, коли відвідуєте веб-сайти або контактуєте з нашими оголошеннями чи іншим контентом. Ці дані включають наступне:

- Відомості про пристрій. Ми збираємо відомості про пристрої: модель, версія операційної системи, унікальні ідентифікатори, дані про мобільну мережу і номер телефону. Крім того, ідентифікатори пристроїв або номера телефону можуть бути прив'язані до акаунтів НУіДЕ?.

- Відомості журналів. Коли Ви використовуєте сервіси НУіДЕ? (у т.ч. Форум, Блоги, Події, Оголошення, Інтернет-Магазин, Каталог підприємств) або просто переглядаєте контент, деякі Ваші дії автоматично зберігаються в журналах серверів. При цьому реєструється наступна інформація:

  • докладні відомості про використання служб, включаючи пошукові запити;
  • дані про телефонні виклики, включаючи номери телефонів для вхідних, вихідних і переадресованих дзвінків, дата, час, тип і тривалість викликів, а також інформація про маршрут SMS;
  • IP-адреси;
  • дані про апаратні події, в тому числі про збої і діяї в системі, а також про налаштування, тип і мова браузера, дату і час запиту і URL переходу;
  • файли cookies, які служать унікальним ідентифікатором Вашого браузера або аккаунта НУіДЕ?.

- Відомості про місцезнаходження. В сервісах НУіДЕ? ми збираємо і обробляємо дані про Ваше фактичне місцезнаходження. Також ми використовуємо різні технології визначення координат, наприклад: аналізуємо Вашу IP-адресу, дані GPS і інших датчиків пристрою, з метою виявлення найближчих до Вас пристроїв, точок доступу Wi-Fi і веж стільникового зв'язку.

- Унікальні номери додатків. У деяких службах використовуються унікальні ідентифікатори програм. Вони разом з інформацією про програму (наприклад, про номер версії або тип операційної системи) можуть відправлятися в НУіДЕ? зі встановленням або видаленням служби, а також під час автоматичних сеансів зв'язку з серверами (під час завантаження оновлень і т. п.).

- Локальна пам'ять. Ми збираємо і зберігаємо дані (в тому числі і персональні) на Ваших користувальницьких пристроях, за допомогою таких засобів, як веб-сховище браузера (включаючи HTML5) і кеш даних, використовуваних додатками.

- Файли cookies та аналогічні технології. Щоб отримувати і записувати дані про те, як використовуються сервіси НУіДЕ? (у т.ч. Форум, Блоги, Події, Оголошення, Інтернет-Магазин, Каталог підприємств), ми застосовуємо різні технології, наприклад можемо додавати на Ваш пристрій файли cookies або аналогічні технології. Таким же способом ми отримуємо статистику по сервісах, призначених для наших партнерів (зазвичай, це рішення для роботи з рекламою і функції НУіДЕ?, реалізовані на зовнішніх сайтах).

Статистика по Вашим діям, виконаним в акаунті НУіДЕ?, також вважається персональними даними.

 

3. Використання особистої інформації і персональних даних.

3.1. Завдяки отриманим даним ми можемо надавати, підтримувати, захищати, розвивати існуючі сервіси та створювати нові, а також забезпечувати безпеку НУіДЕ? і наших користувачів. Крім іншого, ці дані потрібні для того, щоб точніше персоналізувати контент, в тому числі підвищувати релевантність результатів пошуку та реклами, що відображається.

3.2. Адміністрація Сайту не продає, не надає на умовах оренди і не ділиться Вашою особистою інформацією з третіми сторонами, за винятком ділових партнерів Сайту. Однак, може використовувати адреси електронної пошти для розсилки оновлень або новин сайту. При цьому Користувач в будь-який момент може відмовитися від отримання таких повідомлень.

3.3. Інформація, що відноситься до типу браузера Користувача (IP-адреса, запитаний URL-адресу, URL-адресу посилання і мітка часу) можуть використовуватися Адміністрацією Сайту для діагностики сервісів, моніторингу серверів, а також для забезпечення високої якості обслуговування користувачів. Крім того, особиста інформація та персональні дані можуть використовуватися для аналізу поведінки відвідувачів сайту, для оцінки інтересу, проявленого по відношенню до різних розділів і сторінок Сайту.

3.4. Для авторизації на Сайті допускається використання сторонніх ресурсів і соціальних мереж, щоб користувачі могли ділитися обраною інформацією з цими ресурсами. При цьому, Адміністрація Сайту може отримувати від них інформацію про інших Користувачів.

3.5. Всі відгуки, написані користувачами, публікуються на Сайті (в т.ч. Форумах, Блогах, в Подіях, Оголошеннях, Каталозі підприємств, Інтернет-магазинах) у відкритому доступі, підписуються ім'ям, зазначеному при реєстрації, і доступні до перегляду усіма відвідувачами сайту. Також тексти відгуків можуть бути використані при розробці матеріалів для наповнення сторінок і блоків сайту (в т.ч. Форумів, Блогів, Подій, Оголошень, Каталогу підприємств, Інтернет-магазину), а також рекламних матеріалів НУіДЕ?.

3.6. Адміністрація Сайту зберігає архів всього листування з Користувачами для підтримки ефективного спілкування, але не передає ці дані третім особам. Адміністрація Сайту залишає за собою право ділитися особистою інформацією і персональними даними користувачів з засновниками та керівниками НУіДЕ?, а також з усіма філіями, представництвами та інших питань, пов'язаних з НУіДЕ? компаніями, але зобов'язується вимагати від усіх, хто отримає доступ до цієї інформації, дотримання умов цієї Політики конфіденційності.

3.7. Загальнодоступні дані Вашого облікового запису НУіДЕ? (Ім'я та фото в профілі), а також відомості про дії, які Ви робите в сервісах Google або в зовнішніх додатках, пов'язаних з Вашим акаунтом (наприклад, про відгуки, коментарі та відмітки +1), можуть бути використані нами в комерційних цілях, в тому числі в рекламі. Ми не порушуємо рівень доступу і налаштування конфіденційності, які Ви використовуєте в своєму акаунті НУіДЕ?.

3.8. Коли Ви звертаєтеся в НУіДЕ?, Ваші повідомлення зберігаються, щоб ми могли вирішити в будь-який час проблему швидше. Іноді ми надсилаємо на електронну пошту користувачів повідомлення про майбутні зміни або поліпшення в роботі сервісів.

3.9. Наші системи автоматично аналізують Ваш контент (в т. ч. електронні листи), щоб надавати корисні Вам функції. Це можуть бути відібрані для Вас результати пошуку, релевантні рекламні оголошення, виявлення спаму і шкідливих програм.

3.10. При необхідності використовувати Ваші дані для цілей, не зазначених у цій Політиці конфіденційності, ми завжди запитуємо попередню згоду на це.

3.11. Сервери НУіДЕ? обробляють персональні дані користувачів з усього світу, тому така інформація може оброблятися розташованим в іншій країні суб'єктом персональних даних.

3.12. Ми можемо використовувати Ваше П.І.Б., дату народження, стать, сімейний стан, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації Вас як користувача НУіДЕ?. Ми можемо відображати П.І.Б, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde .info, nyigde.net, nyigde.org, нуігде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел, поштову адресу для відправки кореспонденції.

3.13. Ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde. net, nyigde.org, нуігде.рф, nyigde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактній інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

3.14. В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Ресурсу і підвищення його іміджу, ми можемо розкривати статистику роботи Вашого сайту, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка є комерційною таємницею.

3.15. Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, передачі будь-якої інформації відмінною від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення і підтримки персональної сторінки клієнта на сайті власника.

Прозорість і можливість вибору.

У людей різні погляди на конфіденційність. Ми хочемо, щоб вони чітко розуміли, яку інформацію ми збираємо і приймали рішення про те, як вона повинна застосовуватися. Зокрема, кожен користувач може:

  • користуватися історією свого аккаунта НУіДЕ? - спеціальні налаштування дозволяють обмежити збір персональних даних такими сервісами, як Пошук, YouTube і Історія місцезнаходжень;
  • переглядати і керувати певними типами відомостей в акаунті НУіДЕ? за допомогою Особистого кабінету;
  • переглядати і змінювати налаштування своїх рекламних переваг (це визначає, які оголошення НУіДЕ? він буде бачити в сервісах НУіДЕ? і в Мережі), в тому числі категорії інтересів, а також відмовлятися від певних рекламних послуг НУіДЕ?;
  • налаштовувати зовнішній вигляд профілю, пов'язаного зі своїм акаунтом НУіДЕ?;
  • керувати передачею даних іншим користувачам через акаунт НУіДЕ?;
  • збирати інформацію, пов'язану зі своїм акаунтом НУіДЕ? з безлічі наших служб;
    використовувати функціонал Форуму, Блігов, Подій, Оголошень, Інтернет-Магазинів і Каталогу підприємств згідно Правил користування.

Крім того, користувач може повністю заборонити в браузері прийом всіх файлів cookies, в тому числі і від НУіДЕ? або вибрати, щоб йому повідомляли про останні. Хочемо нагадати, що без файлів cookies багато служб НУіДЕ? працюють не повністю коректно. Наприклад, в цьому випадку ми не зможемо зберегти обраний користувачем мову інтерфейсу.

 

4. Безпека інформації.

* На Сайті НУіДЕ? вжиті заходи для забезпечення безпеки і захисту особистої інформації і персональних даних користувачів від їх втрати, зловживання, несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін або знищення.

* Звертаємо увагу, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним, тому Адміністрація Сайту, не дивлячись на всі вжиті заходи щодо забезпечення безпеки, не може гарантувати 100% збереження інформації і даних всіх користувачів.

* Адміністрація сайту не несе відповідальності за протиправні дії третіх осіб, хакерів, зловмисників та інших порушників законодавства України та інших країн, які можуть порушувати умови цієї Політики Конфіденційності і намагатися заволодіти повністю або частково особистою інформацією і персональними даними користувачів, а також використовувати дані в особистих цілях.

4.1. Інформація, яку НУіДЕ? надає третім особам.
Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів іншим компаніям, організаціям і приватним особам, що ніяк не пов'язані з ТОВ «НУіДЕ?». Виняток становлять випадки:

* Користувач дав на це свою згоду.

Ми можемо надати відомості про Вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з НУіДЕ?, якщо Ви особисто надали згоду на це. На розкриття спеціальних категорій / розділів персональних даних ми запитуємо у Вас згоду.

* Адміністратор домену дав свою згоду.

Якщо аккаунтом НУіДЕ? управляє адміністратор домену (це стосується, наприклад, користувачів Google Apps), доступ до даних Вашого облікового запису (включаючи адресу електронної пошти) матиме як він сам, так і реселери, що здійснюють технічну підтримку Вашої організації. Адміністратор домену уповноважений виконувати наступні дії:
- переглядати статистику облікового запису, в тому числі список встановлених додатків;

- змінювати пароль облікового запису;

- призупиняти або блокувати доступ до аккаунту;

- переглядати і зберігати дані облікового запису;

- отримувати дані облікового запису відповідно до вимог законодавства, рішенням суду або запитом державних установ;

- обмежувати можливість видаляти/змінювати інформацію або налаштовувати рівень конфіденційності.

Додаткову інформацію Ви можете знайти в Політиці конфіденційності адміністратора Вашого домену.

* Для обробки третіми сторонами за дорученням НУіДЕ?.

Ми надаємо персональні дані афілійованим особам НУіДЕ? і іншим довіреним компаніям, особам для обробки за дорученням НУіДЕ?, при цьому така обробка здійснюється відповідно до наших інструкцій, Політикою конфіденційності та іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки.

* На вимогу законодавства.

Ми надаємо Ваші дані компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з НУіДЕ? в тому випадку, якщо ми сумлінно вважаємо, що отримати, використовувати, зберегти або розкрити таку інформацію розумним чином необхідно з метою:
- виконати або дотриматись діючого закону, підзаконного нормативно-правового акту, судового рішення або примусово виконати запит державної установи;

- примусово виконати Умови користування або розслідувати їх можливі порушення;

- виявити, припинити або іншим чином перешкодити шахрайству, а також усунути технічні неполадки, проблеми з безпекою;

- захистити права, власність або безпеку компанії НУіДЕ?, наших користувачів або суспільства в цілому так, як це потрібно і допускається законодавством.

Ми можемо надавати зведені знеособлені дані всім користувачам і нашим партнерам, таким як видавці, рекламодавці або пов'язані сайти. Вони можуть застосовуватися, наприклад, для того, щоб проілюструвати тенденції використання наших служб.
Якщо компанія НУіДЕ? буде залучена в операції по злиттю, поглинанню або з продажу активів, ми як і раніше будемо забезпечувати конфіденційність усіх персональних даних.

Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити ресурс НУіДЕ? і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення зберігаються у нас даних. Зокрема, ми робимо наступне:

- активно використовуємо SSL-шифрування в наших службах;

- надаємо двоетапну перевірку для доступу до аккаунту НУіДЕ?;

- постійно вдосконалюємо способи збору, зберігання і обробки даних, включаючи фізичні заходи безпеки (охорона, контроль, замки, сигналізації, спецобладнання), для протидії несанкціонованому доступу до наших систем;

- обмежуємо нашим співробітникам, підрядникам та агентам доступ до персональних даних.

4.2. Доступ до бази даних.

4.2.1. Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись із розділом Конфіденційність, надає право ТОВ «НУіДЕ?» розкривати персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «НУіДЕ?» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ТОВ «НУіДЕ?» і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

4.2.2. Розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

- за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;

- в разі, якщо на думку ТОВ «НУіДЕ?» користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів і угод між ТОВ «НУіДЕ?» і Користувачем.

4.2.3. Розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів / послуг на nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, нуігде.рф, nyigde .ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

 

5. Порядок зміни/видалення інформації Користувачем.

5.1. Користувачі Ресурсу НУіДЕ? в будь-який момент можуть змінити або видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки. Для цього потрібно скористатися Особистим кабінетом.

5.2. Робота інструментів НУіДЕ?, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути тимчасово або повністю припинена з моменту зміни/видалення інформації.

5.3. Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем з Сайту НУіДЕ?.

5.4. Повідомленням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних служить інформаційний лист, відправлений на електронну пошту, вказану самим Користувачем.

 

6. Використання логотипів, назв, товарних знаків на сайті.

Всі, захищені авторським правом, назви та логотипи компаній, магазинів, закладів, установ, об'єктів інфраструктури та бізнесу використовуються на Сайті НУіДЕ? виключно з метою ідентифікації.

 

7. Посилання на зовнішні ресурси.

7.1. Ресурс НУіДЕ? може містити посилання на інші сайти. Адміністрація Сайту не несе відповідальності ні за правила забезпечення конфіденційності, що прийняті на інших сайтах, ні за будь-які збитки, що пов'язаний і виникать внаслідок відвідування Користувачами таких сайтів.

7.2. Передача інформації особистого характеру при відвідуванні сторонніх сайтів, включаючи сайти компаній-партнерів, навіть якщо вони містять посилання на Сайт, або на Сайті (НУіДЕ?) є посилання на ці веб-ресурси, не підпадає під умови даної Політики Конфіденційності.

7.3. Адміністрація Сайту НУіДЕ? не несе відповідальності за дії сторонніх сайтів. Процес збору та передачі особистої інформації і персональних даних користувачами регламентуються документами про використання подібної інформації, розташованими на інших сайтах.

 

8. Зміни політики конфіденційності.

Ми можемо змінити Умови Політики Конфіденційності без повідомлення Користувача Ресурсу НУіДЕ?. Просимо користувачів періодично переглядати ці умови, аби бути завжди поінформованими.

8.1. Адміністрація Сайту залишає за собою право оновлювати, редагувати і вносити зміни до чинних Правил, Положень та Умов Політики Конфіденційності без додаткового повідомлення користувачів. У разі змін ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності».

8.2. Датою вступу в силу змін є дата публікації на Сайті оновленої версії Політики Конфіденційності й інших Правил.

8.3. ТОВ «НУіДЕ?» не несе відповідальності за збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті неточного і помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики Конфіденційності Сайту «НУіДЕ?» і піддоменів, а також інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту «НУіДЕ? » щодо порядку розміщення даних та інших будь-яких питань.

 

9. Запити та скарги користувачів стосовно конфіденційності.

9.1. У тих випадках, коли на думку Користувача порушені умови даної Політики конфіденційності щодо особистої інформації і персональних даних або при наявності питань, що відносяться до конфіденційності, необхідно скористатися функцією «Зворотній зв'язок» на Сайті НУіДЕ? і відправити відповідний запит Адміністрації Сайту НУіДЕ?.

9.2. У разі виникнення будь-яких питань, скарг або побажань щодо інформації, яку Ви надаєте НУіДЕ?, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою:

support@nyigde.org

м.Хмельницький, вул.Курчатова 1В, Україна, 29025, ТОВ «НУіДЕ?».

Телефон для компаній: +380670119119

Телефон для користувачів: +380673837080

9.3. Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу, повноваження може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

 

10. Дотримання закону і співробітництво з державними органами.

Компанія (ресурс, сайт, майданчик, бізнес-платформа, маркетплейс) НУіДЕ? регулярно стежить за дотриманням користувачами Політики Конфіденційності. Ми використовуємо кілька систем самоконтролю. Отримавши письмову скаргу ми зв'язуємося з її відправником і розглядаємо проблему. Якщо нам не вдасться вирішити будь-яке питання про передачу персональних даних безпосередньо з Користувачем, ми звернемося за допомогою до місцевих державних установ відповідного профілю, включаючи органи влади, які мають компетенцією в сфері захисту персональних даних.

 

11. Заключні положення.

11.1. Вся інформація, розміщена на Сайті, охороняється Законом України «Про авторське право і суміжні права». Копіювання на електронні носії, тиражування, використання на сторонніх ресурсах, переклад на інші мови, запис в архіві з метою комерційного використання заборонено. Всі права на публікацію і тиражування належать виключно Адміністрації Сайту НУіДЕ?.

11.2. Час від часу політика конфіденційності НУіДЕ? може змінюватися. Всі оновлення Політики конфіденційності відображаються на цій сторінці, а про найважливіші ми повідомляємо особливим способом, зокрема, по електронній пошті.

11.3. Якщо будь-яке положення цієї Політики Конфіденційності, включаючи пункт або їх частину, будь-яку пропозицію і т. д., визнається таким, що суперечить закону України або ж визнаний недійсним, це не впливає на інші положення, які не суперечать закону України, вони залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, що не може бути виконано без подальших дій Сторін вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

11.4. Діюча Політика Конфіденційності поширюється на Користувача з моменту його погодження з умовами даної Політики Конфіденційності і діє до тих пір, поки на Сайті НУіДЕ? зберігається будь-яка його інформація і персональні дані.