Глобальний маркетплейс для електронної комерції!
Налаштування

Політика конфіденційності

  1. 1. Загальні положення.
  2. 2. Збір інформації та персональних даних користувачів.
  3. 3. Використання особистої інформації і персональних даних.
  4. 4. Безпека інформації.
  5. 5. Використання логотипів, назв, товарних знаків на сайті.
  6. 6. Посилання на сторонні сайти.
  7. 7. Зміни політики конфіденційності.
  8. 8. Запити та скарги користувачів, стосовно конфіденційності.
  9. 9. Прикінцеві положення.

1. Загальні положення.

1.1. Адміністрація Сайту з повагою ставиться до прав відвідувачів ресурсу НУіДЕ? і беззастережно визнає важливість конфіденційності особистої інформації кожного Користувача Сайту. З цієї причини ми розробили “Політику конфіденційності”, яка націлена на інформування з приводу як, де і з якою метою може використовуватися інформація про Користувачів Сайту, та допомога у прийнятті усвідомленого рішення, щодо надання особистої інформації. Політика конфіденційності є невід'ємною частиною угоди і Правил розміщення інформації на Сайті (у т. ч. в Каталозі підприємств, на Форумі, Блогах, Подіях, Оголошеннях, Інтернет-Магазинах).

1.2. Перед використанням Сайту (Форуму, Блогів, Подій, Оголошень, Інтернет-Магазину, Каталогу підприємств) рекомендується уважно прочитати цей документ. Використовуючи Сайт, Користувачі автоматично погоджуються з умовами цієї Політики конфіденційності та Адміністрації Сайту дозволяють використовувати свою особисту інформацію та персональні дані. На сторінці Мій профіль Ви знайдете всі необхідні налаштування та інструменти для захисту даних і конфіденційності.

1.3. Особисті дані користувачів ресурсу nyigde.ua обробляються ТОВ «НУіДЕ?», що володіє nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, nygde.com, nygde.com.ua, нуигде.рф, nyigde.ru, nygde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел і зареєстрована та діє відповідно до законодавства України, місцезнаходження: вул. Курчатова 1, м Хмельницький, Україна, ІК: 39960875 (надалі іменується як компанія, платформа). ТОВ «НУіДЕ?» є власником Бази персональних даних користувачів nyigde.com, nyigde.ua.

1.4. База персональних даних користувачів nyigde.ua знаходиться за адресою: Germany, 91710 Gunzenhausen, Industriestr. 25.

1.5. Політика конфіденційності «НУіДЕ?» регулює порядок зберігання і отримання, використання та обробки, а також розкриття особистих даних користувачів, що зібрані за допомогою сайтів nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, nygde.com, nygde.com.ua, нуигде.рф, nyigde.ru, nygde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел (далі іменується як сайт, платформа, ресурс), мобільного додатку NYiGDE? і пов'язаних з ними інструментів/послуг, що дозволяють користувачам здійснювати реєстрацію на платформі, публікувати і переглядати вже опубліковану інформацію, використовувати інші сервіси «НУіДЕ?». У всіх вищевказаних випадках Компанією обробляються всі персональні дані користувачів виключно в рамках вимог законодавства України (Закон «Про захист персональних даних») і Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Політика конфіденційності складена відповідно до положень зазначених документів.

1.6. Використовуючи Сайт, мобільний додаток, інші сервіси й інструменти «НУіДЕ?» Користувач надає особисту повну й незаперечну згоду на обробку персональних даних Платформі «НУіДЕ?»: ім'я користувача, країну/регіон проживання, контактні телефони, електронну пошту та іншу контактну інформацію, також IP й інші комунікаційні дані, повідомлення, заяви, що передаються користувачу іншими користувачами. Також Користувач дає згоду на передачу особистих даних третім особам, погоджується з передачею персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, а також надає «НУіДЕ?» право отримувати і обробляти, використовувати і зберігати на умовах діючої Політики конфіденційності особисту інформацію.

1.7. Для реєстрації на ресурсі nyigde.ua, в тому числі розміщення інформації, створення власного сайту на піддомені nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, nygde.com, nygde.com.ua, нуигде.рф, nyigde.ru, nygde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел, створення/використання Особистого кабінету, будь-який інший спосіб використання Сайту, Користувач зобов'язується ретельно ознайомитися з цією Політикою, висловити свою повну згоду з існуючими умовами. У разі незгоди з Політикою конфіденційності або якщо Користувач не досяг встановленого законом віку, що дозволяє укладати будь-які угоди, договори з «НУіДЕ?» і/або не є уповноваженою особою компанії, всі дії щодо ресурсу повинні бути остаточно припинено.

1.8. Користувач зобов'язується розуміти, що при переході по деяким розміщеним на платформі або в мобільному додатку посиланням він може бути перенаправлений до сайтів або додатків інших платформ за межі «НУіДЕ?», де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем Компанії.

1.9. Діюча Політика конфіденційності не регулює і ТОВ «НУіДЕ?» не несе відповідальності за отримання, обробку та зберігання, використання та розкриття особистої інформації користувача третім особам, які не перебувають під управлінням ТОВ «НУіГДЕ?» і фізичними особами, що не є співробітниками ТОВ « НУіДЕ? », в тому числі навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів/послуг цих осіб через сайти nyigde.com, nyigde.com.ua, nyigde.ua, nyigde.mobi, nyigde.biz, nyigde.info, nyigde.net, nyigde.org, nygde.com, nygde.com.ua, нуигде.рф, nyigde.ru, nygde.ru, nyigde.kz, nyigde.by, нуигде.бел або його розсилки.

1.10. Користувач погоджується, що в разі особистого недбалого ставлення з приводу захисту та безпеки його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати доступ до облікового запису, персональних й інших даних Користувача.

1.11. Компанія «НУіДЕ?» не несе відповідальності за будь-які збитки користувачів.

1.12. Якщо Користувач з тієї чи іншої причини хоче припинити співпрацю з платформою «НУіДЕ?», Він має право видалити свій аккаунт. Разом з аккаунтом буде знищено всі дані і дії Користувача за час існування аккаунта (відгуки, коментарі та інша інформація).

1.13. Якщо Користувач не згоден з діючими правилами Політики конфіденційності він має право видалити свій Обліковий запис разом зі всією наданою Компанії «НУіДЕ?» інформацією.

2. Збір інформації та персональних даних користувачів.

2.1. «НУіДЕ?» дійснює збір особистої інформації: П.І.Пб. уповноваженої особи організації, її назва і реквізити, контактні номери телефонів, електронна пошта та адреса та іншу інформацію.

2.2. Наші служби можна використовувати різними способами: шукати і поширювати інформацію, спілкуватися з людьми, а також створювати нову інформацію. Коли Ви надаєте нам дані, наприклад реєструючи акаунт на НУіДЕ?, ми використовуємо їх для удосконалення своїх служб. Завдяки цим даним ми показуємо більш релевантні результати пошуку і рекламу, сприяємо Вашому спілкуванню і забезпечуємо можливість легко і швидко ділитися інформацією. У той же час ми хочемо, щоб Ви чітко уявляли собі, як використовуються дані і яким чином Ви можете захистити їх конфіденційність.

2.3. Кожен Користувач може переглядати Сайт, не повідомляючи свого імені або будь-якої особистої інформації і персональних даних. Усі відвідувачі Сайту можуть залишатися анонімними, поки не ухвалять рішення про реєстрацію на Сайті (в т. ч. на Форумі, Блогах, Подіях, Оголошеннях, Інтернет-Магазинах).

2.4. Для покращення роботи Сайту застосовується технологія "cookies", щоб зробити відвідування Сайту зручним для користувачів.
“Cookies” - це невеликі записи, які веб-сервер робить у веб-браузерах користувачів. Це дозволяє браузерам зберігати інформацію, яку веб-сервери Сайту можуть надалі запитувати.

2.5. На платформі НУіДЕ? "cookies" використовуються:

  • для ідентифікації користувачів (записи "Cookies" створюються, коли користувачі відкривають Сайт, і знищуються, коли покидають його);
  • для статистики відвідувань (кожен браузер Користувача отримує унікальний запис, який в подальшому використовується для відмінності звичайних відвідувачів сайту від зареєстрованих користувачів);
  • для вимірювання веб-трафіку;
  • для оцінки тривалості відвідувань та обліку переміщень користувачів.

2.6. Стандартні налаштування всіх популярних браузерів за замовчуванням дозволяють прийом cookie-файлів, однак при цьому кожен Користувач може налаштувати свій браузер таким чином, щоб він повідомляв про пересилання cookie-файлу, а також видалити будь-які cookie-файл, відправлений зі всього Сайту.

2.7. Звертаємо увагу, що рекламодавці Сайту можуть розміщувати або розпізнавати cookie-файли в браузерах користувачів, а також отримувати від Адміністрації Сайту інформацію про кількість переходів, переглядів сторінок, банерів та інших даних зв'язаних з рекламною діяльністю Сайту.

2.8. Особиста інформація та персональні дані користувачів можуть бути використані Адміністрацією Сайту для адміністративних цілей, наприклад, для внутрішніх розслідувань порушень угоди та Правил розміщення інформації.

2.9. Безпосередній доступ до особистої інформації і персональних даних Користувачів мають тільки уповноважені співробітники НУіДЕ?, які займаються обслуговуванням Сайту (Форуму, Блогів, Подій, Оголошень, Каталогу підприємств). Вони зобов'язані зберігати персональні дані в суворій таємниці і запобігати доступ до них сторонніх і уповноважених осіб.

2.10. Кожен зареєстрований Користувач Сайту має право переглядати, редагувати і видаляти особисту інформацію та персональні дані за допомогою Особистого кабінету.

Яку інформацію ми збираємо.

НУіДЕ? збирає інформацію, яка допомагає покращувати наші сервіси, починаючи з мовних налаштувань і закінчуючи більш складними функціями. Наприклад, ми можемо знаходити для Вас корисні оголошення, контакти друзів і знайомих в Інтернеті або цікаві відеоролики на YouTube.

Інформацію ми беремо з наступних джерел:

  • Інформація від користувачів. Щоб використовувати багато інших наших служб, необхідно мати акаунт на НУіДЕ?. При його створенні ми запитуємо у Вас персональні дані: ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону, і зберігаємо їх у Вашому акаунті. Тих, хто бажає задіяти всі можливості спільного доступу, ми також просимо створити загальнодоступний профіль на НУіДЕ?, в якому можна вказати своє ім'я і додати фотографію.
  • Аналіз ваших дій. Ми збираємо інформацію про те, як і які сервіси Ви використовуєте. Це відбувається при перегляді відео на YouTube, коли відвідуєте веб-сайти, або взаємодієте з нашими оголошеннями чи іншим контентом. Ці дані включають наступне:
  • Відомості про пристрій. Ми збираємо інформацію про пристрої: модель, версія операційної системи, унікальні ідентифікатори, дані про мобільну мережу і номер телефону. Крім того, ідентифікатори пристроїв або номера телефону можуть бути прив'язані до акаунтів НУіДЕ?.
  • Відомості журналів. Коли Ви використовуєте сервіси НУіДЕ? (в т. ч. Форум, Блоги, Події, Оголошення, Інтернет-Магазин, Каталог підприємств) або просто переглядаєте контент, деякі Ваші дії автоматично зберігаються в журналах серверів. При цьому реєструється наступна інформація:
    • докладні відомості про використання служб, включаючи пошукові запити;
    • дані про телефонні виклики, включаючи номери телефонів для вхідних, вихідних і переадресованих дзвінків, дата, час, тип і тривалість викликів, а також інформація про маршрут SMS;
    • IP-адреси;
    • дані про апаратні події, в тому числі про збої і дії в системі, а також про настройки, тип і мову браузера, дату і час запиту та URL переходи;
    • файли cookie, які служать унікальним ідентифікатором Вашого браузера або акаунта НУіДЕ?.
  • Відомості про місцезнаходження. В сервісах НУіДЕ? ми збираємо та обробляємо дані про фактичне місцезнаходження. Ми також використовуємо різні технології визначення координат, наприклад аналізуємо Вашу IP-адресу, дані GPS і інші сенсорні датчики з метою виявлення найближчих до Вас пристроїв, точок доступу Wi-Fi і веж стільникового зв'язку.
  • Унікальні номери додатків. У деяких службах використовуються унікальні ідентифікатори програм. Вони разом з інформацією про програму (наприклад, номер версії або тип операційної системи) можуть відправлятися в НУіДЕ? при установці або видаленні служби, а також під час автоматичних сеансів зв'язку з серверами (при завантаженні оновлень тощо).
  • Локальне сховище. Ми збираємо та зберігаємо дані (в тому числі і локально на Вашому пристрої за допомогою таких засобів, як веб-сховище браузера (включаючи HTML5) і кеш даних програми.
  • Файли cookie та аналогічні технології. Щоб отримувати і записувати дані про те, як використовуються сервіси НУіДЕ? (в т. ч. Форум, Блоги, Події, Оголошення, Інтернет-Магазин, Каталог підприємств), ми застосовуємо різні технології, наприклад можемо додавати на Ваш пристрій файли cookie або аналогічні технології. Таким же способом ми отримуємо статистику по сервісам, призначеним для наших партнерів (зазвичай це рішення для роботи з рекламою і функції НУіДЕ?, реалізуються на зовнішніх сайтах).

Статистика по Вашим діям, виконаним у записі НУіДЕ?, також вважається персональними даними.

3. Використання особистої інформації і персональних даних.

3.1. Завдяки отриманим даним ми можемо надавати, підтримувати, захищати, розвивати існуючі сервіси та створювати нові, а також забезпечувати безпеку НУіДЕ? й наших користувачів. Крім іншого, ці дані потрібні для того, щоб більш точно персоналізувати контент, в тому числі підвищувати релевантність результатів пошуку і відображення реклами.

3.2. Адміністрація Сайту не продає, не надає на умовах оренди і не ділиться Вашою особистою інформацією з третіми сторонами, за винятком ділових партнерів Сайту. Однак, може використовувати адреси електронної пошти для розсилки оновлення новин Сайту. При цьому Користувач в будь-який момент може відмовитися від отримання таких повідомлень.

3.3. Інформація, що відноситься до типу браузера Користувача (IP-адреса, URL-адреси, URL-адресу посилання і мітка часу) можуть використовуватися Адміністрацією Сайту для діагностики сервісів моніторингу серверів, а також для забезпечення високої якості обслуговування користувачів. Крім того, особиста інформація та персональні дані можуть використовуватися для аналізу поведінки відвідувачів Сайту, для оцінки інтересу, що проявляють щодо різних розділів та сторінок Сайту.

3.4. Для авторизації на Сайті допускається використання сторонніх ресурсів та соціальних мереж, щоб користувачі могли ділитися обраною інформацією з цими ресурсами. При цьому, Адміністрація Сайту може отримувати від них інформацію про інших Користувачів.

3.5. Всі відгуки, написані користувачами, публікуються на Сайті (у т. ч. Форумах, Блогах, в Подіях, Оголошеннях, Каталогах підприємств) у відкритому доступі, підписуються ім'ям, вказаним при реєстрації та доступні до перегляду усіма відвідувачами Сайту. Також тексти відгуків можуть бути використані при розробці матеріалів для наповнення сторінок і блоків Сайту (в т. ч. Форумів, Блогів, Подій, Оголошень Каталогу підприємств), а також рекламних матеріалів НУіДЕ?.

3.6. Адміністрація Сайту зберігає архів усього листування з користувачами для підтримки ефективного спілкування, але не передає ці дані третім особам. Адміністрація Сайту залишає за собою право ділитися особистою інформацією та персональними даними користувачів з засновниками та керівниками НУіДЕ?, а також з усіма філіями, представництвами й іншими пов'язаними з НУіДЕ? компаніями, але зобов'язується вимагати від усіх, хто отримає доступ до даної інформації, дотримання умов цієї Політики конфіденційності.

3.7. Загальнодоступні дані Вашого облікового запису НУіДЕ? (ім'я та фото в профілі), а також відомості про дії, які Ви робите в сервісах Google або у зовнішніх програмах, пов'язаних з Вашим обліковим записом (наприклад, про відгуки, коментарі і позначках +1), можуть бути використані нами в комерційних цілях, у тому числі в рекламі. Ми не порушуємо рівень доступу та налаштування конфіденційності, які Ви використовуєте у своєму акаунті НУіДЕ?.

3.8. Коли Ви звертаєтеся в НУіДЕ?, Ваші повідомлення зберігаються, щоб ми могли вирішити виниклу в будь-який час проблему швидше. Іноді ми надсилаємо на електронну пошту повідомлення про майбутні зміни або поліпшення в роботі сервісів.

3.9. Наші системи автоматично аналізують Ваш контент (в т. ч. електронні листи), щоб надавати корисні Вам функції. Це можуть бути відібрані для Вас результати пошуку, релевантні рекламні оголошення виявлення спаму та шкідливих програм.

3.10. При необхідності використовувати Ваші дані для цілей, не згаданих в цій політиці конфіденційності, ми завжди запитуємо попередню згоду на це.

3.11. Сервери НУіДЕ? обробляють персональні дані користувачів з усього світу, тому така інформація може оброблятися, розташованим в іншій країні суб'єктом персональних даних.

Прозорість і можливість вибору.

У людей різні погляди на конфіденційність. Ми хочемо, щоб вони чітко розуміли, яку інформацію ми збираємо, і інформовано приймали рішення про те, як вона повинна застосовуватись. Зокрема, кожен користувач може:

  • користуватися історією свого облікового запису НУіДЕ? – спеціальні настройки дозволяють обмежити збір персональних даних такими сервісами, як Пошук, YouTube і Історія місцезнаходжень;
  • переглядати і управляти визначеними типами даних у записі НУіДЕ? з допомогою Особистого кабінету;
  • переглядати і змінювати налаштування своїх рекламних переваг (це визначає, які оголошення НУіДЕ? він буде бачити в сервісах НУіДЕ? і в Мережі), у тому числі категорії інтересів, а також відмовлятися від певних рекламних послуг НУіДЕ?;
  • налаштовувати зовнішній вигляд профілю, пов'язаного зі своїм акаунтом НУіДЕ?;
  • керувати передачею даних іншим користувачам через акаунт НУіДЕ?;
  • збирати інформацію, пов'язану зі своїм акаунтом НУіДЕ? з безлічі наших служб;
  • використовувати функціонал Форуму, Блогів, Подій, Оголошень, Інтернет-Магазинів та Каталогу підприємств згідно з Правилами користування;
  • саме Ви вирішуєте, чи повинні ім'я і фото Вашого профілю з'являтися в соціальних рекомендаціях, які відображено в оголошеннях.

Крім того, користувач може повністю заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie, в тому числі і від НУіДЕ?, або вибрати, щоб йому повідомляли про останніх. Хочемо нагадати, що без файлів cookie більшість служб НУіДЕ? працюють не цілком коректно. Наприклад, у цьому випадку ми не зможемо зберегти вибрану користувачем мову інтерфейсу.

4. Безпека інформації.

4.1. На Сайті прийняті заходи для забезпечення безпеки та захисту особистої інформації і персональних даних користувачів від їх втрати, зловживання, несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін чи знищення.

4.2. Звертаємо увагу, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним, тому Адміністрація Сайту не дивлячись на всі прийняті заходи по забезпеченню безпеки, не може гарантувати 100% захист інформації та даних.

4.3. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за протиправні дії третіх осіб, хакерів, зловмисників й інших порушників законодавства України, які можуть порушувати умови цієї Політики конфіденційності й намагатися заволодіти повністю або частково особистою інформацією і персональними даними Користувачів, а також використовувати її у особистих цілях.

Інформація, яку НУиГДЕ? надає третім особам.

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів різним компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з НУіДЕ?. Виняток становлять випадки:

* Користувач дав на це свою згоду.

Ми можемо надати відомості про Вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з НУіДЕ?, якщо Ви надали згоду на це. На розкриття спеціальних категорій персональних даних ми запитуємо Вашої згоди.

* Адміністратор домену дав свою згоду.

Якщо акаунтом НУіДЕ? управляє адміністратор домену (це стосується, наприклад, користувачів Google Apps), доступ до даних Вашого облікового запису (включаючи адреса електронної пошти) буде мати як він сам, так і торговельні посередники, що здійснюють технічну підтримку Вашої організації. Адміністратор домену уповноважений виконувати наступні дії:

  • переглядати статистику акаунта, у тому числі список встановлених додатків;
  • змінювати пароль облікового запису;
  • призупиняти або блокувати доступ до акаунту;
  • переглядати і зберігати дані облікового запису;
  • отримувати дані облікового запису відповідно до вимог законодавства, рішенням суду або запитом державних установ;
  • обмежувати можливість видаляти або змінювати інформацію або настроювати рівень конфіденційності.

Додаткову інформацію Ви можете знайти в політиці конфіденційності адміністратор домену.

* Для обробки третіми сторонами за дорученням НУіДЕ?.

Ми надаємо персональні дані афілійованим особам НУиГДЕ? і іншим довіреним компаніям, особам для обробки за дорученням НуиГДЕ?, при цьому така обробка здійснюється у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки.

* На вимогу законодавства.

Ми надаємо Ваші дані компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з НУіДЕ? у тому випадку, якщо ми сумлінно вважаємо, що доступ, використання, збереження або розкрити таку інформацію розумним чином необхідно з метою:

  • виконати або дотримати чинний закон, підзаконний нормативний правовий акт, судове рішення або примусово виконавчий запит державної установи;
  • примусово виконати Умови користування або розслідувати їх можливі порушення;
  • виявити, припинити чи іншим чином перешкодити шахрайства, а також усунути технічні неполадки або проблеми з безпекою;
  • захищати права, власність, безпеку компанії НУіДЕ?, наших користувачів чи суспільства в цілому так, як це вимагається і допускається законодавством.

Ми можемо надавати узагальнені знеособлені дані всім користувачам і нашим партнерам, таким як видавці і рекламодавці або пов'язані сайти. Вони можуть застосовуватися, наприклад, для того, щоб проілюструвати тенденції використання наших служб.

Якщо компанія НУіДЕ? буде залучена в операції щодо злиття, поглинання або продажу активів, ми як і раніше будемо забезпечувати конфіденційність усіх персональних даних. Ми також повідомимо всіх зацікавлених користувачів про те, що їх персональні дані будуть розкриті або регулюються тепер іншою політикою конфіденційності.

Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити НУіДЕ? і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення збережених даних. Зокрема, ми робимо наступне:

  • активно використовуємо SSL-шифрування в наших службах;
  • надаємо двоетапну перевірку для доступу до акаунту НуіДЕ?;
  • постійно вдосконалюємо методи збору, зберігання і обробки даних, включаючи фізичні заходи безпеки, для протидії несанкціонованому доступу до наших систем;
  • обмежуємо нашим співробітникам, підрядникам і агентам доступ до персональних даних, а також накладаємо на них суворі договірні зобов'язання, за порушення яких передбачено серйозну відповідальність та штрафні санкції.

Дотримання закону та співробітництво з державними органами.

Компанія (ресурс, сайт, майданчик, бізнес-платформа) НУіДЕ? регулярно стежить за дотриманням користувачами Політики конфіденційності. Крім того, ми використовуємо кілька систем самоконтролю. Отримавши письмову скаргу, ми зв'язуємося з її відправником і розглядаємо проблему. Якщо нам не вдасться вирішити якесь питання про передачу персональних даних безпосередньо з користувачем, ми звернемося за допомогою до місцевих державних установ відповідного профілю, включаючи органи влади, наділені компетенцією у сфері захисту персональних даних.

5. Використання логотипів, назв, товарних знаків на сайті.

Всі захищені авторським правом назви та логотипи компаній, закладів, установ, об'єктів інфраструктури та бізнесу, використовуються на Сайті виключно з метою ідентифікації.

6. Посилання на сторонні сайти.

6.1. Сайт НУіДЕ? може містити посилання на інші веб-сайти третіх сторін. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за правила забезпечення конфіденційності, прийняті на даних сайтах, ні за будь-який збиток, пов'язаний і виникаючий внаслідок відвідування Користувачами таких сайтів.

6.2. Передача інформації особистого характеру при відвідуванні сторонніх сайтів, включаючи сайти компаній-партнерів, навіть якщо вони містять посилання на Сайт, або на Сайті (НУіДЕ?) є посилання на ці веб-ресурси, не потрапляє під умови даної Політики конфіденційності. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії сторонніх сайтів. Процес збору і передачі особистої інформації, персональних даних користувачами регламентуються документами про використання подібної інформації розташованими на сторонніх сайтах.

7. Зміни політики конфіденційності.

7.1. Адміністрація Сайту залишає за собою право оновлювати, редагувати і вносити зміни в ці правила, положення та умови Політики конфіденційності без додаткового повідомлення Користувачів.

7.2. Датою вступу в силу змін є дата публікації на Сайті оновленої версії Політики конфіденційності й інших Правил.

8. Запити та скарги користувачів, стосовно конфіденційності.

У тих випадках, коли на думку Користувача порушено умови даної Політики конфіденційності особистої інформації й персональних даних, або при наявності питань, що належать до конфіденційності, необхідно скористатися функцією “Зворотній зв'язок” на Сайті та відправити відповідний запит Адміністрації Сайту.

9. Прикінцеві положення.

9.1. Вся інформація, розміщена на Сайті охороняється Законом України «Про авторське право і суміжні права». Копіювання на електронні носії, тиражування, використання на сторонніх ресурсах, переклад на інші мови, запис в архіві з метою комерційного використання заборонено. Всі права на публікацію та тиражування належить виключно Адміністрації Сайту.

9.2. Час від часу Політика конфіденційності НУіДЕ? може змінюватися. Всі оновлення Політики конфіденційності відображаються на даній сторінці, а про найбільш значні ми повідомляємо особливим способом, зокрема електронною поштою.